COMENZI TEL. 0784 110 110

Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Prezentul magazin online www.lenjeriierotice.ro

cuprinde  informatii de orice fel in special texte, poze, baze de date, produse, preturi, logouri si reclame, care constituie continutul magazinului ce este proprietatea companiei Signal Up SRL. Preluarea continutului site-ului integrala sau partiala este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala. Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, Contractul de vanzare se incheie in limba romana.  Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către orice vizitator sau cumparator constituie acceptarea prezentelor condiţii şi vă obligă la respectarea acestora. Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre cumparator si societatea noastra, Signal Up va fi stocata pentru un timp limitat si se va folosi numai in scopul intocmirii actelor de vanzare si pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicior incorecte va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea „Acte normative”.

Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii. Societatea noastra  accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga astfel sa repecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte. In cuprinsul prezentului document  termeni folositi cu majuscule vor avea, intelesurile specificate mai jos:
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor efectuate de catre SC SIGNAL-UP SRL, prin intermediul magazinului virtual www.lenjeriierotice.ro, catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

Astfel, urmatorii termeni vor ave urmatoarele semnificatii:

   UTILIZATOR: reprezinta  orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul nostru www.lenjeriierotice.ro.
   VANZATOR: Signal Up SRL. cu sediul in municipiul IASI, str. Silvestru, Bl. L 2-3, Parter, tara România, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J22/1325/2007, C.I.F. RO21659340, SI

CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul virtual www.lenjeriierotice.ro si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.
Prin  magazinul nostru online www.lenjeriierotice.ro  sunt puse la dispozitia cumparatorilor spre vanzare produse care pot avea mai multe statusuri de disponibilitate si partial se pot vedea fizic in magazinele de prezentare sau de desfacere.
Paginile web ale societatii includ informatii sub forma de text, imagini, preturi, softuri, baze de date, logo-uri, promotii, oferte, animatii, filme, etc ce compun site-ul www.lenjeriierotice.ro.  

BUNURI: produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului online www.lenjeriierotice.ro.
COMANDA ONLINE: comunicare virtuala dintre vanzator si cumparator prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent de marfa si care au statusul „disponibil la comanda”vanzatorul le poate comanda la furnizor, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depaseste termenul normal de livrare de 1 – 3 zile; Livrarea produselor aduse la comanda se va face in termenii stabiliti de vanzator si cumparator.  COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin intermediul magazinului virtual www.lenjeriierotice.ro. de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa, au fost validate telefonic ca urmare a contactului dintre acesta si operatorul serviciului suport clienti Signal Up.
CLIENT NOU: Client care intentioneaza sa achizitioneze produse din magazinul virtual www.lenjeriierotice.ro. pentru prima data si care necesita o validare telefonica a datelor de identificare din partea acestuia efectuata de catre operatorul serviciului suport clienti desemnat de catre Signal Up. Daca clientul este nou, vanzatorul isi asuma acceptarea comenzii din partea cumparatorului in momentul in care exista o confirmare telefonica sau prin email. Odata lansata comanda online cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic) precum si cu modul de operare al vanzatorului.

Orice comanda confirmata implica vanzatorul si consumatorul persoana fizica intr-un contract la distanţă.
Contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între Signal Up, in calitate de vanzator şi un consumator – cumparator, în cadrul prezentului sistem de vânzare organizat de către societate, utilizand în mod exclusiv, înainte şi la încheierea acestui contract, tehnica de comunicaţie la distanţă cuprinsa in magazinul online; www.lenjeriierotice.ro.
Momentul încheierii contractului la distanţă cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, îl constituie momentul primirii mesajului de confirmare de către consumator, referitor la comanda sa.

Obligatii ale vanzatorului:
Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii furnizate de catre producator sau distribuitor, profesionale cu privire la produsele si serviciile sale pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online. Continutul publicat in magazinul virtual www.lenjeriierotice.ro., are caracter orientativ si sunt informatii despre produsele  comercializate de acesta cat si alte date considerate  ca fiind de interes pentru CUMPARATORI. Signal Up este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului sau virtual, respectiv asupra marcilor, designului, functionalitatilor site-ului, imagini si specificatii tehnice.

Caracteristicile produselor si documentatia tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori iar Signal Up ofera suportul tehnic pentru afisarea lor.  Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit ne alocam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita daca livrarea nu s-a efectuat. Imaginile produselor sunt afisate in magazinul virtual cu titlul de prezentare.

Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate. La solicitarea si cu acordul consumatorului, Signal Up poate recomanda cumparatorului  achizitionarea altui produs de o calitate şi la un preţ echivalent cu cel  solicitat in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial. Preturile produselor sunt actualizate zilnic. Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.
Promotiile sunt valabile pentru perioade limitate de timp specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul virtual www.lenjeriierotice.ro. in limitele stocurilor disponibile;

Signal Up nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in magazinul virtual din erori ce nu-i apartin. Signal Up isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului. Comunicarea cu magazinul virtual www.lenjeriierotice.ro. proprietatea  Signal Up SRL, se face in momentul interactiunii, prin publicarea opiniilor cu privire la produsele  Signal Up, prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de email [email protected], si/sau telefonic la 0332 402 121. Signal Up isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul magazinului virtual pe email sau telefonic daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila.

Dreptul de proprietate intelectuala
Insemnele grafice, denumirile, marcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului si a companiei Signal Up) sunt proprietatea Societatii Signal Up SRL si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al proprietarului. Utilizatorul nu va copia, distribui, prelua, publica in scop comercial nici o informatie continuta de magazinul virtual www.lenjeriierotice.ro, fara acordul prealabil scris al titularului site-ului. Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

Termeni si conditii de publicare a opiniilor referitoare la produse
Ne rezervam dreptul de a nu publica opinii care contin un limbaj injurios sau defaimator, critici la adresa altor clienti care au postat mesaje anterioare; Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site pareri sau intrebari cu privire la stoc si disponibilitate produs, pret, livrare si alte detalii. Pentru astfel de solicitari va rugam sa folositi formularul de contact. Ne rezervam dreptul de a nu publica mesaje care fac referire la produsele si ofertele altor companii, persoane de contact sau orice legatura catre acestea (adresa site web, adresa de email, date de contact, adresa fizica, etc);
Ne rezervam dreptul de a nu publica opinii ce induc in eroare in mod intentionat clientul, opinii rauvoitoare, false sau care sunt incomplete;

Publicitate si confidentialitate
Cumparatorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la vanzator.
Vanzatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre cumparator in vederea realizarii contractului la distanta. De asemenea cumparatorul nu va face publice niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda fara acordul scris al Vanzatorului.
Vanzatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, orice informatie furnizata de catre cumparator prin intermediul site-ului www.lenjeriierotice.roDe asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatiile primite de la cumparator, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator.

Despre Cookie utilizarea si acceptarea lui.
Un internet cookie este un fiser de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informatii personalizate utilizatorului.

Cookie-urile asigura utilizatorului o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Signal Up pentru a oferi anunturi publicitare relevante bazate pe preferintele utilizatorului. Google colecteaza cookie-uri pentru a afisa anunturi in website-urile retelei Google Display si in Google Search. Atunci cand utilizatorii viziteaza o pagina a website-ului care contine un remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care il folosesc este adaugat unei liste pentru remarketing. In cazul in care vizitatorii site-ului www.lenjeriierotice.ronu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google, acestia pot dezactiva afisarea anunturilor.

Facturare si alte documente insotitoare ale coletului
Vanzatorul va emite pe baza informatiilor detinute de acesta si a celor furnizate de cumparator o factura pentru bunurile livrate.
Limitarea raspunderii
Societatea Signal Up nu raspunde pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpa sa, de nefunctionarea magazinului virtual precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor magazinului virtual. Societatea Signal Up comercializeaza produse cu caracter erotic de la diferiti producatori si nu isi asuma raspunderea asupra calitatii acestora si modul lor de functionare.

SIGNAL UP SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate. Produsele livrate de  SIGNAL UP SRL vin in ambalajul original, ambalate de catre producator si sigilate de catre acesta. De aceea, SIGNAL UP SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea si materialul acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice problema de acest fel va fi adusa la cunostinta Societatii  SIGNAL UP SRL in maximum 48 de ore de la primirea / livrarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, pentru rezolvare.

Riscuri si responsabilitati
Vanzatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoare a bunurilor si livrarea acestora in conditii de Discretie. Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului, ridicarii coletului de la firmele de curierat sau alti parteneri de livrare produse. Produsele care nu sunt pe stoc la data efectuarii comenzii si se aduc la comanda cumparatorului  facuta telefonic se considera comanda ferma.
Vanzatorul nu  isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de cumparator pana cand nu are confirmarea telefonica a acestuia.

Acceptarea bunurilor
La prezentarea de catre firma de curierat a coletului, va rugam sa semnati de primire si sa achitati contravaloarea acestuia. Ulterior, puteti desigila coletul si verifica produsul. Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt  cele comandate, specificate in comanda. In acest caz Vanzatorul accepta returul produselor pe cheltuiala sa si trimite produsul producatorului pentru  verificare.

De asemenea consumatorul (persoana fizica) are dreptul de retur a produselor in termen de 21 zile de la achizitionarea acestora. Produsele aduse la comanda ferma a Cumparatorului, pentru care s-a incasat  avans sau sunt platite integral in avans nu se pot returna. Aceste produse se returneaza numai daca au defectiuni de fabricatie, returnarea acestora facandu-se direct la producator. Cumparatorul are obligatia sa se informeze foarte bine despre produsele pe care le va achizitiona.  Produsele comercializate prin site-ul  www.lenjeriierotice.ro, sunt produse pentru adulti, cu caracter sexual, intime care nu pot fi probate si apoi returnate.

Conditiile generale de retur pentru produse:

Produsele comandate prin intermendiul site-ului www.lenjeriierotice.ro pot fi returnate sau schimbate cu alte produse, in termen de maxim 21 zile lucratoare de la data primirii, conform legii. In cazul in care produsele achizitionate care nu corespund caracteristicilor comandate (culoare, material, dimensiune, etc. ), clientul are obligatia de a contacta telefonic vanzatorul  pentru a solutiona problema. Returnarea produselor poate fi solutionata prin inlocuirea/schimbarea cu alte produse similare si cu acelasi pret sau prin achitarea/restituirea unor diferente  dupa caz.

Restituirea sumei platite de client la primirea produselor din care se scad costurile de transport si manipulare se va face in termen de maxim 30 de zile. Returnarea produselor se face in termen de 21 zile calendaristice de la primirea produsului. Produsele comercializate prin intermediul siteului www.lenjeriierotice.ro sunt produse de uz intim si din acest motiv rugam clientul sa tina cont ca nu pot fi returnati banii si nu se pot schimba produsele in cazul in care sunt returnate intr-o stare inadecvata. Produsele pot fi returnate numai  in ambalajul original, nefolosite si intacte.

Produsele aduse la comanda ferma a clientului sau cele intime de uz sexual desfacute sau probate nu se pot returna. Returul acestor produse se plateste de catre consumator.
Transferul de proprietate
In cazul platii prin OP sau card, cumparatorul va intra in proprietatea marfii dupa confirmarea platii. In cazul livrarii bunurilor prin curier, cu plata ramburs, cumparatorul va intra in proprietatea marfii si va avea dreptul sa deschida coletul dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii.

Forta majora
Forta majora, (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului), exonereaza de raspundere partea care o invoca.

Litigii. Legea aplicabila
Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente. Pentru orice eroare survenita in transmiterea de catre dvs. a datelor necesare prelucrarii comenzii plasate, aveti la dispozitie adresa de email [email protected] La cererea Dvs. verbala sau scrisa, dupa fiecare comanda, va vom sterge toate datele din baza noastra.

Va multumim, pentru increderea acordata!

Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara